Υπηρεσίες

Ο γάμος σας είναι μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή, η έναρξη της κοινής σας πορείας με τον σύντροφο σας. Μια στιγμή που θα θυμάστε με συγκίνηση και αγάπη. Ένα γεγονός που υλοποιήθηκε στην φαντασία σας αμέτρητες φορές! Μια ημέρα που ονειρευόσασταν από παιδί.

Η απαίτησή σας για τελειότητα είναι κατανοητή από τους εξειδικευμένους συμβούλους τροφοδοσίας μας. Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση. Μια βράδια που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σας καλεσμένο!

Κατανοώντας τις ανάγκες της γαμήλιας δεξίωσης σας, ακούμε τις επιθυμίες σας και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ξεχωριστή σας βραδιά. Επιλέξτε από κρύα και ζεστά εδέσματα, εκπληκτικά γλυκά, λαχταριστά κεραστικά και παραδοσιακά λουκούμια γάμου. Ελάτε να σχεδιάσουμε μοναδικές γαμήλιες τούρτες που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Ο σύγχρονος τεχνολογικός μας εξοπλισμός και η μοναδική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, μας επιτρέπει να αναλάβουμε κάθε δεξίωση. Είμαστε δίπλα σας, για να πραγματοποιήσουμε με επαγγελματισμό κάθε σας επιθυμία!

Ελάτε να σας χαρίσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις στη πιο μοναδική βράδια της ζωή σας.

Η βάφτιση του μικρού σας αγγέλου είναι μια εξαιρετικά σημαντική και περήφανη στιγμή, όπως και για κάθε γονέα. Η δεξίωση που θα οργανωθεί προς τιμήν του νεοφώτιστου παιδιού, μια ξεχωριστή περίσταση.

Ανάλογα με το θέμα της δεξίωσης της βάφτισης του παιδιού σας, οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι σε συνεργασία μαζί σας και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, σας προτείνουν μοναδικές τούρτες και ευφάνταστα κεράσματα, ειδικά σχεδιασμένα για εσάς. Διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα κρύων και ζεστών εδεσμάτων, δημιουργώντας ένα λαχταριστό μενού που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Ο σύγχρονος τεχνολογικός μας εξοπλισμός και η μοναδική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, μας επιτρέπει να αναλάβουμε κάθε δεξίωση.

Όποια και αν είναι η αφορμή για την διοργάνωση ενός πάρτι, είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό σας καλεσμένο.

Οι σύμβουλοι μας θα σας προτείνουν απολαυστικά μενού με λαχταριστά εδέσματα και γλυκά κάθε τύπου.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός μας, μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε την εκδήλωση σας.

Το "Κτήμα Ωρίων" με συνέπεια και επαγγελματισμό σας προσφέρει μοναδικές στιγμές που θα θυμάστε για πάντα.

Τηρώντας το savoir – vivre κάθε επιχειρηματικής εκδήλωσης και κατανοώντας την σημασία της επιτυχίας αυτής, έχουμε την εμπειρία, γνώση και καινοτομία να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε με απόλυτη επιτυχία την εκδήλωσή σας με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό ανάλογο των υψηλών σας απαιτήσεων.

Οι άρτια καταρτισμένοι σύμβουλοι τροφοδοσίας, η δυνατότητα εξυπηρέτησης μικρού αλλά και μεγάλου αριθμού καλεσμένων, η εμπειρία μας και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, είναι οι λόγοι που πρέπει να μας εμπιστευτείτε.

Εγκαίνια, εταιρικά πάρτι ή γεύματα, δεξιώσεις, σεμινάρια, παρουσίαση προϊόντων, κάθε είδους επιχειρηματική εκδήλωση. Η ομάδα μας, σας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, συνεργάτες και πελάτες, βγάζοντας την επιχείρηση σας ασπροπρόσωπη.

Ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις, εξαιρετική εξυπηρέτηση, μοναδική διακόσμηση, όλα με την σφραγίδα του Κτήματος Ωρίων. 

Μικρές οικείες συγκεντρώσεις, φιλανθρωπικά Gala, εορταστικές δεξιώσεις κάθε μορφής.

Όποιος και αν είναι ο αριθμός των καλεσμένων σας, οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα σχεδιάσουν σύμφωνα με τις ανάγκες σας, το μενού της αρεσκείας σας, θα σας προτείνουν μοναδικά γλυκά και θα σας εισηγηθούν μια εξαιρετική διακόσμηση για το χώρο σας.

Η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η φροντίδα στη λεπτομέρεια και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, εγγυώνται την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού μας πελάτη.

Εκλεπτυσμένες προτάσεις και υψηλή ποιότητα για μια ξεχωριστή δεξίωση.